Над 99,00 лв. безплатна доставка до офис на Спиди
Авангарда Фарма ООД

Фирма вносител, производител и търговец на добавки и козметика

АВАНГАРД ФАРМА ООД е вносител, производител и търговец на хранителни добавки и козметика. От 2017 г. фирмата е търговец на серийните продукти Ветом в България, произведени от НПФ “Изследователски център”.

Запознахме се с пробиотичните добавки Ветом през 2007 г., след като наш клиент ни информира за тях. Тогава пробиотиците се предлагаха само за животни и растения, предвид лесната им регистрация и не им обърнахме особено внимание. Във времето получихме потвърждение за многобройните им ползи от други хора, които са се снабдявали с тях по различни начини. Когато серийните продукти Ветом получиха разрешен режим и за хора, се запознахме обстойно с всичко изписано за тях както в руските медии и сайтове, така и в англоезичните. Разгледахме и мненията на многобройните потребители и убедени в ползите им, вече ги предлагаме на пазара и у нас. Освен пробиотици под формата на капсули и течности, продуктовата гама включва и пробиотични капки за нос, пробиотични козметични гелове (за лице, крака и интимен лубрикант), пробиотични сашета и таблетки. Уникални и без аналог на пазара, продуктите са верният избор в подкрепа на организма и в борбата му с различните заболявания.

Без аналог на пазара

Микроорганизмите, които са биологично активните вещества в пробиотичните добавки и средствата за лична хигиена, произведени от НПФ "Изследователски център", са изолирани от почвата.

Гаранция за качество

Изпитвателната лаборатория за биотехнологичен контрол към НПФ "Изследователски център" осигурява бързи и качествени анализи на всеки етап от производствения процес.

Ползи за здравето

Бактериите от рода Bacillus, вложени в серийните продукти (Биосептин, Ветом, Ноздрин и Прах Комаров) поддържат доброто състояние на имунната система и цялостното здраве на човека.

С грижа за природата

Една от основните цели на компанията е разработването на методи и средства за подобряване на екологичната ситуация на планетата.