Над 99,00 лв. безплатна доставка до офис на Спиди

Ветом 1.1

36.00 лв.

Ветом 1.1 се препоръчва като биологично активна хранителна добавка – допълнителен източник на пробиотични микроорганизми за подобряване функциите на стомашно-чревния тракт и за възстановяване на чревната микрофлора.

Приложение:
Ветом 1.1 се препоръчва като биологично активна хранителна добавка – допълнителен източник на пробиотични микроорганизми за подобряване функциите на стомашно-чревния тракт и за възстановяване на чревната микрофлора.

Описание:
Лечебният ефект настъпва, благодарение на свойствата на Bacillus subtilis, които се размножават най-вече в дебелото черво и произвеждат целулозолитични, протеолитични и амилолитични ензими, човешки левкоцитен интерферон алфа-2, бацитрацин, потискащ растежа и развитието на патогенна и условно патогенна микрофлора, други биологично активни вещества. Вследствие на това, микробиалният състав на чревната флора се трансформира до съответната еволюционна норма – стените на червата се почистват от несмилаеми хранителни остатъци, като се насърчават процесите на детоксикация и усвояване на биологично активни и хранителни вещества.
Ветом 1.1 подобрява храносмилането, метаболизма и абсорбцията на макро- и микронутриенти в стомашно-чревния тракт.

Дозировка:

За профилактика:
Приемайте по 4-6 капсули дневно в продължение на 10 дни, по време на или след хранене, с малко количество вода, сок или чай.

За лечение:
Приемайте по 7-10 капсули дневно в продължение на 10 дни, по време на или след хранене, с малко количество вода, сок или чай.

Противопоказания:
Индивидуална непоносимост към някоя от изброените съставки.

Предупреждения и предпазни мерки:

Бременност и кърмене
По време на бременност или кърмене приемайте Ветом 1.1 само след консултация с лекар.

Шофиране и работа с машини
Ветом 1.1 не оказва влияние върху способността за шофиране или за работа с потенциално опасни машини.

Ветом 1.1 не води до привикване.

Взаимодействие с други лекарствени средства:
Ветом 1.1 увеличава ефикасността на другите лекарствени средства и същевременно намалява страничните ефекти от тях.

Условия за съхранение:
Съхранявайте при относителна влажност не по-висока от 75% и температура не по-висока от 30°C.

Срок на годност:
2 години от датата на производство. Не използвайте след изтичане на срока, отбелязан на опаковката. Пазете далеч от деца.

Ветом 1.1 не е лекарствено средство и може да се приема без лекарско предписание.

Състав:
Една капсула (една доза) съдържа:
царевичен екстракт – 133 мг
картофено нишесте – 100 мг
захароза (захар на прах) – 67 мг
изсушена култура от пробиотични микроорганизми Bacillus subtilis рекомбинантен щам VKPM B-10641 (DSM 24613) 1 x 10CFU/g – 30 мг

Опаковка:
10 желатинови капсули по 0.33 г в блистер, 5 блистера в картонена кутия, упътване за употреба

Допълнителна информация:
Ветом 1.1, Ветом 2, Ветом 3 и Ветом 4 имат еднакви механизми на действие, но съдържат различни микроорганизми като активни агенти, които се заселват в различните чревни отдели и произвеждат широк набор от биологично активни вещества. Следователно и крайните ефекти от дейността на тези микроорганизми са различни. За да извлечете максимум ползи за здравето и да изберете най-подходящия препарат за вашите нужди, е препоръчително да изпробвате всеки продукт от серията Ветом поотделно.

Свързани продукти