Над 99,00 лв. безплатна доставка до офис на Спиди

Гел за крака Биосептин

8.00 лв.

Гел за крака Биосептин е предназначен за подобряване състоянието на кожата на краката (суха или мазна, здрава или заболяла) и ноктите.

Приложение:
Гел за крака Биосептин е предназначен за подобряване състоянието на кожата на краката (суха или мазна, здрава или заболяла) и ноктите.

Описание:
Гел за крака Биосептин трайно премахва характерната неприятна миризма на краката, отстранява мъртвите и вроговени кожни клетки, лекува съществуващите и предотвратява появата на нови кожни напуквания.

Начин на употреба:
За премахване на характерната неприятна миризма на краката използвайте 1-2 пъти седмично.
За отстраняване на мъртвите и вроговени кожни клетки, както и при кожни напуквания, използвайте поне 1-2 пъти седмично (вечер преди лягане) след предварителен пилинг на кожата на краката. Накиснете краката си в топла вода, за да омекотите загрубялата кожа, след което с помощта на пемза изпилете външния кератинов слой. Това ще позволи на активните съставки да навлязат по-бързо и да действат по-ефективно. За още по-добър резултат втривайте гела с нежни масажни движения.
В случай на гъбично заболяване (онихомикоза) засегнатата област следва постоянно да бъде покрита с гела до пълно изчезване на симптомите.
Само за външна употреба. Може да се прилага без възрастови ограничения.

Противопоказания:
Индивидуална непоносимост към някоя от изброените съставки.

Предупреждения и предпазни мерки:
Няма специални препоръки.

Условия за съхранение:
Съхранявайте на сухо място с относителна влажност не повече от 75% и температура 0-10°C, като е възможно и краткосрочно съхранение (за 18 дни) при температура 10-30°C.

Срок на годност:
2 години от датата на производство. Не използвайте след изтичане на срока, отбелязан на опаковката. Пазете далеч от деца.

Състав: дестилирана вода, царевичен екстракт, ферментирал с Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10642 (DSM 24614) и Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10643 (DSM 24615), агар-агар, етилов алкохол, екстракт от сибирска ела

Опаковка:
60 мл полупрозрачен гел със светложълт до жълтокафяв оттенък в пластмасова туба, опакована в картонена кутия, упътване за употреба

Свързани продукти