Над 99,00 лв. безплатна доставка до офис на Спиди

Бяла козметична глина Ветом 2.63

2.50 лв.

Бялата козметична глина Ветом 2.63 е натурален продукт за грижа за кожата на лицето. Особено подходяща за комбинирана, мазна и проблемна кожа.

Приложение:

Бялата козметична глина Ветом 2.63 е натурален продукт за грижа за кожата на лицето. Особено подходяща за комбинирана, мазна и проблемна кожа.

Описание:

Биологично активните вещества, съдържащи се във ферментиралия царевичен екстракт, заздравяват кожата на лицето, като същевременно изравняват тена, подобряват еластичността и тургора и предотвратяват появата на бръчки.

Начин на употреба:

Смесете съдържанието на опаковката с вода, чай или друга течност по ваша преценка до получаването на консистенция с гъстотата на крем. Нанесете равномерно сместа върху добре почистена и леко влажна кожа на лицето и шията, като избягвате зоната около очите. Оставете маската да престои в рамките на 2-15 минути, в зависимост от дебелината на нанесения слой и типа кожа, но не й позволявайте да изсъхне напълно. Отмийте я с вода.

Забележка: Не използвайте метален съд или прибори при разбъркването на глината!

Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към някоя от изброените съставки.

Предупреждения и предпазни мерки:

Няма специални препоръки.

Условия за съхранение:

Съхранявайте при относителна влажност не повече от 75% и температура 0-25°C.

Срок на годност:

36 месеца от датата на производство. Не използвайте след изтичане на срока, отбелязан на опаковката. Пазете далеч от деца.

Състав: бяла глина, царевичен екстракт, ферментирал с Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10642 (DSM 24614) и Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10643 (DSM 24615)

Опаковка:

10 г

Свързани продукти