Над 99,00 лв. безплатна доставка до офис на Спиди

Ветом

пътят към истинското здраве

Probiotic pills for better digestion and intestinal flora

Без аналог на пазара

Микроорганизмите, които са биологично активните вещества в пробиотичните добавки и средствата за лична хигиена, произведени от НПФ "Изследователски център", са изолирани от почвата.

Гаранция за качество

Изпитвателната лаборатория за биотехнологичен контрол към НПФ "Изследователски център" осигурява бързи и качествени анализи на всеки етап от производствения процес.

Ползи за здравето

Бактериите от рода Bacillus, вложени в серийните продукти (Биосептин, Ветом, Ноздрин и Прах Комаров) поддържат доброто състояние на имунната система и цялостното здраве на човека.

С грижа за природата

Една от основните цели на компанията е разработването на методи и средства за подобряване на екологичната ситуация на планетата.

Пробиотични добавки

Средства за лична хигиена

Научете повече за нашите продукти

Блог

Ветом – пътят към истинското здраве

Препаратите, произведени от научно-производствена фирма “Изследователски център”, са високоефективни и с широкоспектърно действие. Bacillus subtilis щам VKPM B-10641 (DSM 24613), Bacillus amyloliquefaciens щамове VKPM B-10642

За ползите от костния бульон

Какво е костен бульон? Костният бульон е начинът, по който нашите предци са използвали всяка част от животните, които са консумирали. Костите и костният мозък,

Don’t Miss Out!

30% OFF

Morbi ipsum proin nunc proin magna elemen purus viverra pellen magna elemerra.