Зелена козметична глина Ветом 2.59

  • 2.50 лв


  • Наличност: В наличност

Приложение:Зелената козметична глина Ветом 2.59 е натурален продукт за грижа за кожата на лицето. Подходяща за всеки тип кожа.Описание:Биологично активните вещества, съдържащи се във ферментиралия царевичен екстракт, заздравяват кожата на лицето, като същевременно изравняват тена, намаляват ото...

Приложение:

Зелената козметична глина Ветом 2.59 е натурален продукт за грижа за кожата на лицето. Подходяща за всеки тип кожа.


Описание:

Биологично активните вещества, съдържащи се във ферментиралия царевичен екстракт, заздравяват кожата на лицето, като същевременно изравняват тена, намаляват отока, подобряват еластичността и тургора и предотвратяват появата на бръчки.


Начин на употреба:

Смесете съдържанието на опаковката с вода, чай или друга течност по ваша преценка до получаването на консистенция с гъстотата на крем. Нанесете равномерно сместа върху добре почистена и леко влажна кожа на лицето и шията, като избягвате зоната около очите. Оставете маската да престои в рамките на 2-15 минути, в зависимост от дебелината на нанесения слой и типа кожа, но не й позволявайте да изсъхне напълно. Отмийте я с вода.


Забележка: Не използвайте метален съд или прибори при разбъркването на глината!


Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към някоя от изброените съставки.


Предупреждения и предпазни мерки:

Няма специални препоръки.


Условия за съхранение:

Съхранявайте при относителна влажност не повече от 75% и температура 0-25°C.


Срок на годност:

36 месеца от датата на производство. Не използвайте след изтичане на срока, отбелязан на опаковката. Пазете далеч от деца.


Състав: зелена глина, царевичен екстракт, ферментирал с Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10642 (DSM 24614) и Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10643 (DSM 24615)


Опаковка:

10 г

Свързани продукти