Ветом 2

  • 36.00 лв


  • Наличност: В наличност

Приложение: Ветом 2 се препоръчва като биологично активна хранителна добавка - допълнителен източник на пробиотични микроорганизми за подобряване функциите на стомашно-чревния тракт и за възстановяване на чревната микрофлора. Описание: Лечебният ефект настъпва, благодарение на свойствата на Bacillus...

Приложение:
Ветом 2 се препоръчва като биологично активна хранителна добавка - допълнителен източник на пробиотични микроорганизми за подобряване функциите на стомашно-чревния тракт и за възстановяване на чревната микрофлора.

Описание:
Лечебният ефект настъпва, благодарение на свойствата на Bacillus amyloliquefaciens, които се размножават в дебелото и тънките черва и произвеждат целулозолитични, протеолитични и амилолитични ензими и биологично активни вещества, които потискат растежа и развитието на патогенна и условно патогенна микрофлора. Вследствие на това, микробиалният състав на чревната флора се трансформира до съответната еволюционна норма - стените на червата се почистват от несмилаеми хранителни остатъци, като се насърчават процесите на детоксикация и усвояване на биологично активни и хранителни вещества.
Ветом 2 подобрява храносмилането, метаболизма и абсорбцията на макро- и микронутриенти в стомашно-чревния тракт.

Дозировка:

За профилактика:
Приемайте по 4-6 капсули дневно в продължение на 10 дни, по време на или след хранене, с малко количество вода, сок или чай.

За лечение:
Приемайте по 7-10 капсули дневно в продължение на 10 дни, по време на или след хранене, с малко количество вода, сок или чай.

Противопоказания:
Индивидуална непоносимост към някоя от изброените съставки.

Предупреждения и предпазни мерки:

Бременност и кърмене
По време на бременност или кърмене приемайте Ветом 2 само след консултация с лекар.

Шофиране и работа с машини
Ветом 2 не оказва влияние върху способността за шофиране или за работа с потенциално опасни машини.

Ветом 2 не води до привикване.

Взаимодействие с други лекарствени средства:
Ветом 2 увеличава ефикасността на другите лекарствени средства и същевременно намалява страничните ефекти от тях.

Условия за съхранение:
Съхранявайте при относителна влажност не по-висока от 75% и температура не по-висока от 30°C.

Срок на годност:
2 години от датата на производство. Не използвайте след изтичане на срока, отбелязан на опаковката. Пазете далеч от деца.

Ветом 2 не е лекарствено средство и може да се приема без лекарско предписание.

Състав:
Една капсула (една доза) съдържа:
царевичен екстракт - 133 мг
картофено нишесте - 100 мг
захароза (захар на прах) - 67 мг
изсушена култура от пробиотични микроорганизми Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10642 (DSM 24614) и Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10643 (DSM 24615) 1 x 109 CFU/g - 30 мг

Опаковка:
10 желатинови капсули по 0.33 г в блистер, 5 блистера в картонена кутия, упътване за употреба

Допълнителна информация:
Ветом 1.1, Ветом 2, Ветом 3 и Ветом 4 имат еднакви механизми на действие, но съдържат различни микроорганизми като активни агенти, които се заселват в различните чревни отдели и произвеждат широк набор от биологично активни вещества. Следователно и крайните ефекти от дейността на тези микроорганизми са различни. За да извлечете максимум ползи за здравето и да изберете най-подходящия препарат за вашите нужди, е препоръчително да изпробвате всеки продукт от серията Ветом поотделно.

Свързани продукти