Ветом 1.23

  • 39.00 лв


  • Наличност: В наличност

Приложение: Ветом 1.23 се препоръчва като допълнителен източник на пробиотични микроорганизми с цел подобряване на човешкото здраве. Особено подходящ при проблеми с въглехидратния метаболизъм. Описание: Лечебният ефект настъпва, благодарение на свойствата на Bacillus subtilis, които се размножават ...

Приложение:
Ветом 1.23 се препоръчва като допълнителен източник на пробиотични микроорганизми с цел подобряване на човешкото здраве. Особено подходящ при проблеми с въглехидратния метаболизъм.

Описание:
Лечебният ефект настъпва, благодарение на свойствата на Bacillus subtilis, които се размножават най-вече в дебелото черво и произвеждат целулозолитични, протеолитични и амилолитични ензими, човешки левкоцитен интерферон алфа-2, бацитрацин, потискащ растежа и развитието на патогенна и условно патогенна микрофлора, други биологично активни вещества. Вследствие на това, микробиалният състав на чревната флора се трансформира до съответната еволюционна норма - стените на червата се почистват от несмилаеми хранителни остатъци, като се насърчават процесите на детоксикация и усвояване на биологично активни и хранителни вещества.
Ветом 1.23 подобрява храносмилането, метаболизма и абсорбцията на макро- и микронутриенти в стомашно-чревния тракт, както и цялостното здраве на човека.

Дозировка:
Приемайте перорално, в съответствие с индивидуалното си състояние и здравен статус. Препоръчителната доза за здрави хора е не по-малко от 4-6 капки дневно в продължение на 10 дни. В случай на заболяване дозата следва да се увеличи на 10 и повече капки дневно в продължение на 10 дни.

Противопоказания:
Индивидуална непоносимост към някоя от изброените съставки.

Предупреждения и предпазни мерки:

Бременност и кърмене
По време на бременност или кърмене приемайте Ветом 1.23 само след консултация с лекар.

Шофиране и работа с машини
Ветом 1.23 не оказва влияние върху способността за шофиране или за работа с потенциално опасни машини.

Ветом 1.23 не води до привикване.

Взаимодействие с други лекарствени средства:
Ветом 1.23 увеличава ефикасността на другите лекарствени средства и същевременно намалява страничните ефекти от тях.
Ветом 1.23 не трябва да се приема перорално, заедно с антибиотици и други лекарства, базирани на пробиотични микроорганизми. Комбинирането на Ветом 1.23 и антибиотици е възможно, ако се използват различни начини и методи за тяхното приложение (например Ветом 1.23 - перорално, антибиотици - под формата на инжекции).

Условия за съхранение:
Съхранявайте при температура 0-10°C, като е възможно и краткосрочно съхранение (за 18 дни) при температура 10-30°C.
След отваряне на флакона съхранявайте за не повече от една седмица при температура 0-10°C.

Срок на годност:
2 години от датата на производство. Не използвайте след изтичане на срока, отбелязан на опаковката. Пазете далеч от деца.

Ветом 1.23 не е лекарствено средство и може да се приема без лекарско предписание.

Състав: царевичен екстракт, ферментирал с Bacillus subtilis рекомбинантен щам VKPM B-10641 (DSM 24613), натриев хлорид, дестилирана вода

Опаковка:
10 мл светложълта до тъмнокафява течност със специфичен аромат в пластмасов флакон, опакован в картонена кутия, упътване за употреба. Възможно е наличието на утайка.

Допълнителна информация:
Ветом 1.23, Ветом 2.25, Ветом 2.26, Ветом 3.22 и Ветом 4.24 имат еднакви механизми на действие, но съдържат различни микроорганизми като активни агенти, които се заселват в различните чревни отдели и произвеждат широк набор от биологично активни вещества. Следователно и крайните ефекти от дейността на тези микроорганизми са различни. За да извлечете максимум ползи за здравето и да изберете най-подходящия препарат за вашите нужди, е препоръчително да изпробвате всеки продукт от серията Ветом поотделно.

Свързани продукти