Назален спрей Ноздрин

  • 12.00 лв


  • Наличност: В наличност

Приложение: Назален спрей Ноздрин е предназначен за лечение на лигавицата на носа. Описание: Лечебният ефект се изразява в подобряване състоянието на мукозната мембрана на носа, вследствие на което се прекратяват инфекциозните процеси, протичащи в нея, и се стимулира естествената й способност за защ...

Приложение:
Назален спрей Ноздрин е предназначен за лечение на лигавицата на носа.

Описание:
Лечебният ефект се изразява в подобряване състоянието на мукозната мембрана на носа, вследствие на което се прекратяват инфекциозните процеси, протичащи в нея, и се стимулира естествената й способност за защита на организма от патогени с навлизането на въздух от околната среда. Оздравителните курсове са препоръчителни през пролетта и есента, преди периодите на остри респираторни заболявания (ОРЗ), включително остри респираторни вирусни инфекции (ОРВИ).

Дозировка:
Прилагайте по 2-3 впръсквания във всяка ноздра, 4-6 пъти дневно (на приблизително равни интервали от време) за не по-малко от 7 дни.
В периодите на остри респираторни заболявания (ОРЗ), включително аденовируси и грип, приемът следва да се увеличи на 8-10 пъти дневно.

Противопоказания:
Индивидуална непоносимост към някоя от изброените съставки.

Предупреждения и предпазни мерки:

Шофиране и работа с машини
Ноздрин не оказва влияние върху способността за шофиране или за работа с потенциално опасни машини.

Ноздрин не води до привикване.

Условия за съхранение:
Съхранявайте при температура 0-10°C, като е възможно и краткосрочно съхранение (за 18 дни) при температура 10-30°C.
След отваряне на флакона използвайте в рамките на 10 дни.

Срок на годност:
2 години от датата на производство. Не използвайте след изтичане на срока, отбелязан на опаковката. Пазете далеч от деца.

Ноздрин не е лекарствено средство и може да се приема без лекарско предписание.

Състав: пробиотични микроорганизми Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10642 (DSM 24614), техни метаболитни продукти, пълнител

Опаковка:
10 мл светложълта до кафява течност със специфичен мирис на амоняк в пластмасов флакон, опакован в картонена кутия, упътване за употреба. Възможно е наличието на утайка.

Свързани продукти