Гел за тяло Биосептин Spa

  • 14.00 лв


  • Наличност: В наличност

Приложение:Гел за тяло Биосептин Spa е ефективно средство, което облекчава дискомфорта по време на различни козметични процедури (депилация, епилация, контурна пластика, татуировки), като същевременно премахва дразненето след по-агресивни козметични процедури като лазерен рисърфисинг и микродерм...

Приложение:

Гел за тяло Биосептин Spa е ефективно средство, което облекчава дискомфорта по време на различни козметични процедури (депилация, епилация, контурна пластика, татуировки), като същевременно премахва дразненето след по-агресивни козметични процедури като лазерен рисърфисинг и микродермабразио на тяло (за заличаване на белези и/или стрии) и съкращава периода на рехабилитация. Лесен за използване и с лек охлаждащ ефект, гелът спомага за възстановяването на естествената защитна бариера на кожата.


Описание:

Когато се прилага преди и след козметични процедури, причиняващи микротравми на епидермиса, гелът за тяло Биосептин Spa облекчава дразненето, овлажнява, омекотява, охлажда и успокоява кожата, като премахва неприятните усещания (парене, подуване, сърбеж) и дори забавя растежа на косъма. Абсорбира се бързо, без да оставя филм и лепкаво усещане, и има приятен аромат. Подходящ за употреба върху чувствителни области на епидермиса като бикини зоната и подмишниците.


Начин на употреба:


В домашни условия

Нанесете тънък слой от гела върху почистена кожа и втрийте внимателно. За да засилите ефекта, може да нанасяте няколко слоя последователно, предотвратявайки изсъхването на предишния слой в рамките на 15 до 30 минути, в зависимост от прага на чувствителност.


В козметични студия/центрове

По време на електростимулация - ако използвате статични електроди, нанесете гела върху електродите, преди да ги фиксирате, и извършете процедурата; ако използвате лабилни електроди, навлажнете работната повърхност на електродите с гела и извършете процедурата, добавяйки още гел, ако е необходимо, и приплъзвайки директно върху кожата. Разпределете равномерно остатъците от гела върху кожата и втрийте с леки масажни движения.

По време на микротокова терапия - нанесете гела върху кожата и извършете процедурата, добавяйки още гел, ако е необходимо. Разпределете равномерно остатъците от гела върху кожата и втрийте с леки масажни движения.

По време на ултразвукова терапия - нанесете тънък слой от гела върху почистена кожа и извършете процедурата с плъзгащи движения за времето, препоръчано от производителя на съответното устройство, добавяйки още гел, ако е необходимо. Разпределете равномерно остатъците от гела върху кожата и втрийте с леки масажни движения.

Само за външна употреба. Може да се прилага без възрастови ограничения.


Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към някоя от изброените съставки.
Не се препоръчва съвместната употреба с антимикробни средства.


Предупреждения и предпазни мерки:

Няма специални препоръки.


Условия за съхранение:

Съхранявайте на сухо място с относителна влажност не повече от 75% и температура 0-10°C, като е възможно и краткосрочно съхранение (за 18 дни) при температура 10-30°C.


Срок на годност:

2 години от датата на производство. Не използвайте след изтичане на срока, отбелязан на опаковката. Пазете далеч от деца.


Състав: дестилирана вода, екстракт
от червени водорасли Porphyridium purpureum, екстракт от кафяви морски водорасли Padina pavonica, биоензими, парфюм


Опаковка:

60 мл полупрозрачен гел в пластмасова туба, опакована в картонена кутия, упътване за употреба

Свързани продукти