Гел за крака Биосептин Foot Care

  • 14.00 лв


  • Наличност: В наличност

Приложение:Гел за крака Биосептин Foot Care е универсално средство за отстраняване на мазоли и удебелена кожа на краката. Възстановява естествения баланс на кожата, като я овлажнява и омекотява.Описание:Лесен за нанасяне върху третираната повърхност, гелът за крака Биосептин Foot Care прониква ...

Приложение:

Гел за крака Биосептин Foot Care е универсално средство за отстраняване на мазоли и удебелена кожа на краката. Възстановява естествения баланс на кожата, като я овлажнява и омекотява.


Описание:

Лесен за нанасяне върху третираната повърхност, гелът за крака Биосептин Foot Care прониква дълбоко във втвърдените мазоли и грапавата кожа, като ги омекотява и подготвя кожата на краката за допълнителни процедури. Подходящ както за класически, така и за апаратен спа педикюр. Абсорбира се бързо, без да оставя филм и лепкаво усещане, и има приятен аромат.


Начин на употреба:


В домашни условия

Накиснете краката си в гореща вода, след което нанесете плътен слой от гела върху повърхността на стъпалата и пръстите на краката. За да засилите ефекта, увийте стъпалата с фолио за 10-15 минути, в зависимост от дебелината на мазолите. Премахнете фолиото и разпределете равномерно остатъците от гела върху кожата с леки масажни движения. Направете педикюр и отново намажете краката с гела.


В козметични студия/центрове

След професионално направения педикюр намажете краката с гела. Използвайте ежедневно до следващата процедура.

Само за външна употреба. Може да се прилага без възрастови ограничения.


Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към някоя от изброените съставки.
Не се препоръчва съвместната употреба с антимикробни средства.


Предупреждения и предпазни мерки:

Няма специални препоръки.


Условия за съхранение:

Съхранявайте на сухо място с относителна влажност не повече от 75% и температура 0-10°C, като е възможно и краткосрочно съхранение (за 18 дни) при температура 10-30°C.


Срок на годност:

2 години от датата на производство. Не използвайте след изтичане на срока, отбелязан на опаковката. Пазете далеч от деца.


Състав: дестилирана вода, екстракт
от червени водорасли Porphyridium purpureum, екстракт от кафяви морски водорасли Padina pavonica, биоензими, парфюм


Опаковка:

60 мл полупрозрачен гел в пластмасова туба, опакована в картонена кутия, упътване за употреба

Свързани продукти